Μεσολόγγι: Πατέρας και γιος μετέφεραν στην καρότσα του φορτηγού τους 41 μετανάστες

Μεσολόγγι: Πατέρας και γιος μετέφεραν στην καρότσα του φορτηγού τους 41 μετανάστες
Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο άνδρες (πατέρας- γιος), ηλικίας 57 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μεταναστών που στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, ενήργησαν έλεγχο σε φορτηγό που οδηγούσε ο 29χρονος, με συνοδηγό τον πατέρα του, κατά τον οποίο
διαπιστώθηκε ότι οι δυο δράστες μετέφεραν, 41 άνδρες ξένης υπηκοότητας, ηλικίας από 17 έως 41 ετών από το Μεσολόγγι στο Ευηνοχώρι προκειμένου να απασχοληθούν ως εργάτες γης σε αγροτεμάχια της περιοχής.

Το φορτηγό των δύο ανδρών κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος, ενώ σε έρευνα που ενεργήθηκε στην καρότσα του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (35) κλαδευτήρια.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ 37 μετανάστες μετά τον έλεγχο των στοιχείων τους, κρατούνται προκειμένου δρομολογηθούν οι διαδικασίες απέλασής τους.

Πηγή: dete.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, 03:03