«Αφήνουμε πίσω μας τις παθογένειες και την κακοδιαχείριση του χθες και εργαζόμαστε για να γίνει η Αττική, Περιφέρεια-Πρότυπο στο ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης παραδίδοντας από ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο και από 110 καφέ κάδους για τη συλλογή βιοαποβλήτων στους Δήμους Κρωπίας και Μαρκοπούλου.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή» ανέφερε ο κ. Πατούλης, στους δημάρχους Κρωπίας, Δ. Κιούση και Μαρκοπούλου, Κ. Αλλαγιάννη επισημαίνοντας πως θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος προκειμένου να ενισχυθούν με ακόμα περισσότερους κάδους και απορριμματοφόρα οι Δήμοι της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημαρχείο Κρωπίας ο Δ. Κιούσης, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη που παρέχει διαχρονικά αλλά και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στην Αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερα τον ευχαρίστησε για τις δράσεις του υπέρ της διάδοσης της ανακύκλωσης, όπως και για το ζήτημα της αναθεώρησης του ΠΕΣΔΑ, λέγοντας ότι αυτό «είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για εμάς».

Ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε το Δήμο ως από τους πλέον οργανωμένους της Αττικής «που γνωρίζει και έχει διαχειριστεί πολύ καλά ζητήματα που σχετίζονται με την ανακύκλωση και τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων». Αναφερόμενος στην ενίσχυση των δυνατοτήτων της ανακύκλωσης με τα νέα παραδοτέα υλικά, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει και αυτή την δράση και ότι «Όλοι μαζί θα συμβάλλουμε ώστε η Περιφέρεια να αφήσει πίσω το κακό παρελθόν και να γίνει υπόδειγμα για όλη τη χώρα αλλά και την Ευρώπη, στο ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων».

Στον Δήμο Μαρκοπούλου ο Κ. Αλλαγιάννης, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την συνεχή στήριξη του «σε κάθε μας ανάγκη» και ο περιφερειάρχης τον ενημέρωσε ότι στο τέλος του χρόνου θα παραδοθούν και άλλα απορριμματοφόρα με στόχο την ενίσχυση της ανακύκλωσης στο πλαίσιο του στόχου «να κάνουμε όλοι μαζί στην Αττική, την μεγάλη αλλαγή στο ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, δίνοντας έμφαση στην ανακύκλωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης