Αποσυνδέουν τους Μεσογειακούς από τα έργα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 18:28
Αποσυνδέουν τους Μεσογειακούς από τα έργα
Κυβερνητικές δεσμεύσεις για την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων έργων για τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 θα ζητήσουν από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο οι φορείς της Θεσσαλίας, οι οποίοι θα επιδιώξουν συνάντηση μαζί του.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από επεισοδιακή σύσκεψη φορέων, που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της αφαίρεσης της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από το Βόλο και τη Λάρισα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, τέσσερις βουλευτές από τη Θεσσαλία, παρότι είχαν κληθεί όλοι, οι δήμαρχοι Βόλου και Λαρισαίων Π. Σκοτινιώτης και Κ. Τζανακούλης, καθώς και ο πρόεδρος της μέχρι πρότινος Οργανωτικής Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΟΕΜΑ), Γ. Κολέτσας.

Οξύτατες, ήταν οι αντιπαραθέσεις που σημειώθηκαν, κυρίως μεταξύ του βουλευτή Λάρισας του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη, με τον πρόεδρο της ΟΕΜΑ, αλλά και με συναδέλφους του από τη Μαγνησία (Κ. Καρτάλη, Θ. Νάκο και Ρ. Ζήση), στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επιμερισμό των ευθυνών που οδήγησε στην απώλεια των Αγώνων.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 18:28