Σε αποχή από τα μαθήματά τους προχώρησαν οι μαθητές του Λυκείου των Δεμενίκων στον Δήμο Μεσσάτιδας, στην Πάτρα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση που απαγόρευσε την διεξαγωγή της φετινής πενθήμερης εκδρομής.

Βάση των όσων ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου των Δεμενίκων ουδείς εκ των καθηγητών του σχολείου δεν θέλει να συνοδεύσει την τρίτη τάξη του Λυκείου στην εκδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καθηγητές έχουν επικαλεστεί κυρίως προσωπικούς λόγους (π.χ. οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις) με αποτέλεσμα η διεύθυνση να μην μπορεί να βρεί καθηγητές συνοδούς για την εκδρομή.

Από την πλευρά τους οι μαθητές, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις διαρκείας σε περίπτωση που το αίτημά τους δεν ικανοποιηθεί.

Ήδη μάλιστα και αρκετοί γονείς έχουν ταχθεί στο πλευρό των μαθητών της τρίτης τάξης ασκώντας πιέσεις προς την διεύθυνση του σχολικού συγκροτήματος για την πραγματοποίηση της  πενθήμερης εκδρομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή οι μαθητές σκέφτονται να φτάσουν μέχρι και στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης θεωρώντας ότι εκεί ίσως βρούν το δίκιο τους.

ΠΗΓΗ: Achaianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης