Η ΔΕΥΑΙ πληροφορεί τους κατοίκους των Ιωαννίνων πως η αποκατάσταση της υδροδότησης σε ορισμένες περιοχές των Ιωαννίνων θα γίνει αργά σήμερα το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε πως τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ εργάζονται για την αποκατάσταση εκτεταμένης βλάβης στον κεντρικό υπόγειο αγωγό του συστήματος, η οποία απαιτεί αντικατάσταση μεγάλου μέρους του αγωγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι οι εργασίες συνεχίζονται από την Κυριακή μέχρι σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (και κατά τη διάρκεια της νύχτας), απαιτήθηκαν επιπλέον ώρες αποκατάστασης από τις αρχικώς προβλεφθείσες (υπολογίζονταν να ολοκληρωθούν οι εργασίες σήμερα το πρωί) λόγω προβλημάτων που συνάντησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ.

Έτσι, οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά σήμερα το μεσημέρι, που σημαίνει ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης θα αρχίσει να γίνεται σταδιακά από τις απογευματινές προς νυχτερινές ώρες.

Οι περιοχές των Ιωαννίνων στις οποίες σημειώνεται διακοπή νερού είναι: Νέα Ζωή, Αμπελόκηποι, στα ψηλά σημεία Δροσιάς, στις οδούς: τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου, τμήμα Δωδώνης, Νικοπόλεως, Κενάν Μεσσαρέ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δουρούτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΔΕΥΑΙ ζητεί την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών και την αποκατάσταση της υδροδότησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης