Αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή σε στημένους πίνακες διαιτησίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και οι υπόλοιποι 10 ποδοσφαιρικοί παράγοντες που κλήθηκαν ως ύποπτοι στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται για τυχόν ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι 11 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου έδωσαν εξηγήσεις μέσω υπομνημάτων που κατέθεσαν οι συνήγοροί τους στον αθλητικό εισαγγελέα Άρη Κορέα. Τα υπομνήματα θα μελετηθούν και εντός 10 ημερών ο εισαγγελέας αναμένεται να κρίνει σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει, αν θα ασκήσει ποινικές διώξεις και σε βάρος ποιων προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κορέας σε αίτημά του προς το δικαστικό συμβούλιο ζητεί να συνενωθούν οι δικογραφίες των στημένων πινάκων διαιτησίας, με αυτή της έκρηξης του φούρνου που ανήκει στον διαιτητή Κωνσταντινέα, αναφέροντας πως υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως ύποπτοι έδωσαν γραπτές εξηγήσεις διά των δικηγόρων τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, δυο ακόμη στελέχη της ΕΠΟ (Άρης Σταθόπουλος, Θόδωρος Κουρίδης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου) στελέχη της ΚΕΔ (Θανάσης Μπριάκος, Γιώργος Δούρος) καθώς και νυν διαιτητές (Aμπαρκιόλης, Ιωαννίδης, Καμπαξής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης