Αρουραίοι στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας! Τους κυνηγάνε οι αστυνομικοί!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, 10:43
Αρουραίοι στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας! Τους κυνηγάνε οι αστυνομικοί!
Αρουραίοι εντοπίστηκαν στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας.

Όπως καταγγέλλει στο IONION FM ο Ηλίας Παναγούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, οι ποντικοί έκαναν την εμφάνισή τους στο ισόγειο και στον 1ο όροφο της αστυνομικής διεύθυνσης, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για ψύλλους στα κρατητήρια.

«Κυνηγάμε αρουραίους στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Τους είδα στο ισόγειο και στον 1ο όροφο, στα αμάζευτα απορρίμματα. Υπάρχουν πληροφορίες και για ψύλλους στα κρατητήρια. Συναδέλφισσες αστυνομικοί αναγκάζονται να πάρουν τις σκούπες για να καθαρίσουν φορώντας τη στολή με το εθνόσημο» ανέφερε απογοητευμένος ο κ. Παναγούλης και συμπλήρωσε ότι για το θέμα είχε ενημερωθεί και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Ηλεία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας έχει «πνιγεί» στα σκουπίδια εξαιτίας καθυστερήσεων στην πρόσληψη των καθαριστριών, καθώς άλλαξε η διαδικασία του διαγωνισμού. Παλιότερα οι διαγωνισμοί αναθέσεων σε εταιρείες γίνονταν σε ετήσια βάση, ενώ σήμερα ο διαγωνισμός γίνεται κάθε μήνα και λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων οι καθαρίστριες εργάζονται έναν μήνα και δύο-τρεις μήνες αναμένουν να ξαναπροσληφθούν.

«Αναγκαζόμαστε να βάζουμε από την τσέπη μας για να καλύπτουμε την καθαριότητα, την απολύμανση ακόμα και την αγορά αναλώσιμων, όπως χαρτί για εκτύπωση. Όταν ενημερώσαμε τα κεντρικά για τις ελλείψεις, μας είπαν να ψάξουμε για χορηγούς» τόνισε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, 11:33