Για τις 27 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του δασκάλου σε σχολείο της Άρτας, ο οποίος κατηγορείται ότι έβαλε μαθητές της Β’ δημοτικού να χαστουκίσουν συμμαθητή τους επειδή ήταν ζωηρός.

Η αναβολή ζητήθηκε από το δικαστήριο, λόγω της απουσίας ενός εκ των συνηγόρων του κατηγορουμένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δικαστήριο ήταν παρόντες αρκετοί δάσκαλοι της Άρτας, οι οποίοι σήμερα, με απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας, πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον κατηγορούμενο συνάδελφό τους.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του οκτάχρονου στους αστυνομικούς, ο δάσκαλος ακινητοποίησε το οκτάχρονο παιδί της και έδωσε εντολή στους άλλους συμμαθητές του, ένας – ένας να το χαστουκίζουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.Τον μικρό μαθητή βρήκε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του στην αυλή του σχολείου μετά το σχόλασμα.

Το παιδί είπε στη μητέρα του ότι τον χτύπησαν οι συμμαθητές του κι εκείνη προσπάθησε να μάθει λεπτομέρειες από το δάσκαλο. Εν συνεχεία, μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ο δάσκαλος της Άρτας ανατρέπει την ιστορία με τον μαθητή

Άρτα: Συμπαραστέκονται στον δάσκαλο που δικάζεται για τα χαστούκια

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης