Έκκληση για μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις κατά των νομοσχεδίων που αλλάζουν άρδην τα όσα ισχύουν στη φορολογία και την κοινωνική ασφάλιση απευθύνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Νομού Άρτας.

«Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις… Στήνουμε εργατικό λαϊκό μπλόκο στην επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε., κεφαλαίου. Απαντάμε ανοίγοντας ταυτόχρονα κύκλο κινητοποιήσεων για τα δεδουλευμένα μας και τον σεβασμό που μας οφείλουν! Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται από τα ταξικά συνδικάτα, το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ…. Λέμε όχι στα ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ στο ασφαλιστικό και στη φορολογία. Το ασφαλιστικό είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για κάθε εργατική – λαϊκή οικογένεια. Αφορά στη ζωή μας. Φθάνοντας στην τελική ευθεία, καλούμε τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα. Δεν επιτρέπεται να λιποτακτήσει κανείς από αυτήν τη μάχη» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 το πρωί μπροστά στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Άρτας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης