Στο σκαμνί κάθονται σήμερα οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2010.

Η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση ξεκίνησε σήμερα στο δικαστήριο της Σάμου, όπου αναμένεται να αναβιώσουν όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της αποτρόπαιας δολοφονίας και του σχεδίου εξόντωσης του επιχειρηματία και της αρπαγής 1.050.000 ευρώ μέσα από την πολυτελή του κατοικία στη Μύκονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι – η 30χρονη Πολωνή χορεύτρια που διατηρούσε σχέσεις με τον άτυχο επιχειρηματία, ο εραστής της και άλλος ένας Πολωνός – είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Στην απέναντι πλευρά, της πολιτικής αγωγής, βρίσκονται οι συγγενείς του 73χρονου επιχειρηματία.

Η δίκη διεκόπη για 4 ώρες, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία οι δύο δικηγόροι που διορίστηκαν αυτεπάγγελτα για την υπεράσπιση των κατηγορουμένων.

Η τοπική κοινωνία της Μυκόνου είχε παγώσει τον Οκτώβριο του 2010, όταν είχε αποκαλυφθεί το άγριο έγκλημα. H χορεύτρια είχε οδηγήσει τον φίλο της και τον συνεργό τους στη βίλα του επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζοντας τα πάντα για τον συναγερμό, οι δράστες αιφνιδίασαν τον άτυχο Μίμη Ζουγανέλη, τον βασάνισαν άγρια, για να τους αποκαλύψει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου όπου φύλασσε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ, και στη συνέχεια τον σκότωσαν. Ωστόσο, οι κάμερες πρόδωσαν τη «γυναίκα – αράχνη» και τους συνεργούς της και το βιντεοσκοπημένο υλικό επέτρεψε στους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης