Άστατος ο καιρός όλη την εβδομάδα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015, 00:00
Άστατος ο καιρός όλη την εβδομάδα
Άστατος θα είναι ο καιρός όλη την εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, καθώς εκτός από την πτώση της θερμοκρασίας, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιπτώσεις, για διάφορες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, βροχές και καταιγίδες αναμένονται για αύριο Κυριακή, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Βροχές θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο με ένταση 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα είναι η θερμοκρασία.

ην Τρίτη αναμένονται βροχές κυρίως στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Τις υπόλοιπες μέρες και μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Αυγούστου 2015, 00:00