Αστυνομική επιχείρηση σε Αρκαδία και Μεσσηνία με 18 συλλήψεις

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Απριλίου 2013, 20:48
Αστυνομική επιχείρηση σε Αρκαδία και Μεσσηνία με 18 συλλήψεις
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αρκαδία και Μεσσηνία, κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχθηκαν 330 άτομα και 305 αυτοκίνητα, ενώ προσήχθησαν συνολικά 74 άτομα και συνελήφθησαν 18 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι πέντε Πακιστανοί, για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων, εκ των οποίων οι τρεις διέμεναν παράνομα στη χώρα, και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία απέλασής τους. Δέκα Ρομά για κλοπή ρεύματος, ένας Έλληνας για ναρκωτικά και δύο Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα.

Ακόμα, κατασχέθηκαν 300 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, μικροποσότητα ηρωίνης και χασίς, ενώ μεταφέρθηκε στο Τελωνείο Καλαμάτας ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο Βούλγαρου, για να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κυκλοφορίας του και της παραμονής του στη χώρα. Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν συνολικά 82 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 15 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 4 παραβάσεις για επαιτεία, καθώς και 4 παραβάσεις για κατάσταση εργασίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς.

Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Απριλίου 2013, 20:52