Είχε κλειστεί στο σπίτι του και αρνούνταν να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε. Τις δύο τελευταίες μέρες δεν πήγε στη δουλειά του, προκαλώντας ανησυχία στο εργασιακό του περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα 40χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που ήταν στο κοντινό του περιβάλλον, «είχε μανία καταδίωξης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν ήταν επιθετικός ούτε δημιούργησε κανένα πρόβλημα, ωστόσο είχε απομονωθεί, αρνούνταν να έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε και δεν αντιδρούσε φυσιολογικά, στοιχείο που οδήγησε τελικά σε εισαγγελική εντολή για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Για το σκοπό αυτό στήθηκε χθες αργά το απόγευμα αστυνομική επιχείρηση. Περίπου δέκα άντρες της Αστυνομίας συμμετείχαν με δύο οχήματα και μία μηχανή καθώς κι ένα πυροσβεστικό όχημα που κλήθηκε για λόγους ασφαλείας και λόγω του φόβου που εκφράστηκε να μην πέσει από το ανοικτό μπαλκόνι του σπιτιού του. Παρόντα και συγγενικά του πρόσωπα που ήρθαν από την Αθήνα απ’ όπου κατάγεται για την υποστήριξή του. Τελικά, ο άνδρας ακολούθησε ήρεμος τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μετά το περιστατικό οι γείτονες και οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν για την τύχη του 40χρονου, έκαναν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες μέχρι να πραγματοποιηθεί η όλη επιχείρηση, ενώ είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι να προσπαθούν να βρουν λύσεις στο πρόβλημα, κινούμενοι από το φόβο της αυτοχειρίας ή κάποιας πράξης που θα έβλαπτε τον εαυτό του, διότι όπως τόνιζαν, δεν είχε προκαλέσει κανένα πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: anatolh.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης