Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Από βέβαιο θάνατο έσωσαν χτες άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά έναν 33χρονο Μαροκινό που αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20.00 το απόγευμα όταν κάποιος τηλεφώνησε στην αστυνομία, δήλωσε ότι μένει στην Καλλίπολη και ανέφερε ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει.

Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του Πειραιά καθώς και ένα περιπολικό προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί αρχικά χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού χωρίς όμως να πάρουν καμία απάντηση. Εν συνεχεία με την χρήση φακού προσπάθησαν φωτίζοντας τα ξύλινα παράθυρα της οικίας να παρατηρήσουν το εσωτερικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σοκ ήρθε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όταν φωτίζοντας το δεύτερο παράθυρο είδαν μέσα έναν άντρα να κρέμεται από το ταβάνι και να βγάζει άναρθρες κραυγές.

Άμεσα έσπασαν την πόρτα, εισήλθαν στο σπίτι, έπιασαν τον 33χρονο από τα πόδια και, κόβοντας το σχοινί που είχε κρεμαστεί, τον τοποθέτησαν στο πάτωμα με ασφάλεια σώζοντας την ζωή του την τελευταία στιγμή.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα το οποίο μάλιστα προτού αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του είχε αφήσει ένα σημείωμα που έγραφε «κακός δεν το λένε κακοποιός. Το μόνο όνειρο που είχα, δεν είχα όνειρα… δεν έχω μυστικά τα παίρνω μαζί μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης