Έντονη είναι η παρουσία της αστυνομίας και τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, έξω από ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ και στον απόηχο της σύσκεψης που έγινε στην Πάτρα χθες, παρουσία του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στις 6 το απόγευμα της Κυριακης ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών ο Μέγας Εσπερινός ενώ κεκλεισμένων των θυρών θα τελεστεί και η Αγρυπνία και  η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί της Δευτέρας. Στον ναό το απόγευμα δεν είχαν προσεγγίσει πιστοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το πρωί μέσα στην εκκλησία, που μέχρι τις 13:00 περέμενε ανοιχτή, έμπαιναν ελάχιστοι πιστοί, και λαμβάνονταν όλα τα απαραίτητα μέτρα με αποστάσεις, μάσκες και συχνές απολυμάνσεις των εικόνων και των ιερών λειψάνων του Αγίου. Στη συνέχεια ο ναός έκλεισε.

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα μεταδώσει  ζωντανά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία από τον Πολιούχο Πατρών, Άγιο Ανδρέα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μέσω της οποίας θα τη μεταδώσει και το thebest.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η μετάδοση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, με  ώρα έναρξης  07:30 π.μ

Πηγή: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης