Καιρός να σοβαρευτούν εκεί στην ΕΛ.ΑΣ και ιδιαίτερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο φακός της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το θράσος αστυνομικού οργάνου που έκοψε κλήση σε νεαρό πολίτη που κυκλοφορούσε με πατίνι επειδή δεν φορούσε μάσκα την ώρα που ο ίδιος αστυνομικός που επέβαλλε τον νόμο είχε την μάσκα κρεμασμένη κάτω από το πιγούνι. 

Πως θα πείσει η ΕΛ.ΑΣ τους πολίτες πως εφαρμόζει τα μέτρα που επιβάλλει η Πολιτεία με σοβαρότητα για να προστατεύσει τους πολίτες από τον κορωνοϊό όταν τα ίδια τα αστυνομικά όργανα δεν σέβονται τις διατάξεις που καλούνται να εφαρμόσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στον νεαρό πολίτη «Με όλο τον σεβασμό, τηρώ τον νόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Δεν έδωσε καμία σημασία στο γεγονός ότι ο νεαρός του δήλωσε πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και πως πήγαινε στην δουλειά του με το πατίνι. Ούτε διερωτήθηκε έστω και για ένα λεπτό πως υπονομεύει την ίδια την ενέργειά του από την στιγμή που και αυτός δεν φορούσε την μάσκα όπως θα έπρεπε.

Αν παρατηρήσει κάποιος το βίντεο που ακολουθεί, θα διαπιστώσει ότι και ο αστυνομικός της ομάδας «Πάνθηρας» και ο πολίτης είχαν μάσκες αλλά κανείς τους δεν τις φορούσε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης