Περαστικός κατέγραψε ένα θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε την Πέμπτη και προκαλεί οργή και ερωτήματα για την ακαμψία και την υποκρισία της ΕΛ.ΑΣ. Ένας άνδρας, ξένος υπήκοος, ο οποίος πουλά ομπρέλες στο μετρό, παρακαλεί αστυνομικό που τον συλλαμβάνει να τον αφήσει ελεύθερο, πέφτοντας στα πόδια του και κλαίγοντας σαν μικρό παιδί. 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο σημείο προτρέποντας τον αστυνομικό να μην τον πειράξει και να τον αφήσει να φύγει χωρίς να συλληφθεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός ανένδοτος του περνάει χειροπέδες, ενώ λίγο μετά καταφτάνουν και ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον μικροπωλητή με τις ομπρέλες.

Ένας χρήστης του Facebook ανήρτησε το παρακάτω video με το εξής σχόλιο: «”Θα κοιμηθούμε ήσυχοι απόψε” Μπάτσοι αντί για πρεζέμπορες μαζεύτηκαν στο μετρό να συλλάβουν έναν μετανάστη που πουλούσε ομπρέλες μια μέρα που εξ αιτίας της βροχής ο κόσμος που έβγαινε από το μετρό τις είχε ανάγκη.
Ο άνθρωπος σπάραζε, σπάραζε κανονικά και του φιλούσε τα πόδια, ένας άνθρωπος σπάραζε και έπαθε αμόκ από τον φόβο και οι άλλοι του έβαζαν χειροπέδες ρε μαλάκα μου. Ντροπή γαμώ τα μυαλά σας, ντροπή ρε γαμημένοι, τα πόδια σας φιλούσε ρε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης