Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της πρωτοφανούς δολοφονίας της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη.

Ο Πολυζώης Οικονομίδης απολογήθηκε για αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα (οπλοκατοχή), ενώ για την υπόθεση της δολοφονίας διενεργείται ακόμη προανάκριση.

Το έγκλημα πάθους που σημειώθηκε χθες σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς προκάλεσε σοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, στις 03.10 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην οδό Ασκληπιού, ο Οικονομίδης φέρεται να επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της αστρολόγου και πατώντας γκάζι να την παρέσυρε, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα»

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, ενώ μετά τη σύλληψή του ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται σχεδόν τίποτα για το συμβάν.

Ωστόσο αργότερα, ο Οικονομίδης φέρεται κάποια στιγμή να ανέφερε ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τη δολοφονία αλλά κάποιος άλλος που βρισκόταν επίσης μέσα στο όχημα τον οποίο μάλιστα ονομάτισε.

Πάντως, αστυνομικοί που χειρίζονται την έρευνα ανέφεραν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ότι το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο άτομο στη δολοφονία της αστρολόγου φαντάζει αδύνατο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 03.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη και ο 43χρονος άρχισαν να καβγαδίζουν στη μέση του δρόμου. Η Λιβάνη κάλεσε τον γιο της στο τηλέφωνο για να τη βοηθήσει. Μάταια όμως. Ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητο και χωρίς κανέναν δισταγμό την παρέσυρε, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Σοκαρισμένος ο 27χρονος γιος της ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μία ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας.

Ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χρησιμοποίησε το όχημα της γυναίκας, την οποία εγκατέλειψε νεκρή στο οδόστρωμα, όπου και την εντόπισε ο γιος της.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι εγγονός πρώην βουλευτή, ενώ στο σπίτι έμενε με τον πατέρα του, γνωστό παιδίατρο, ο οποίος αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα με το ποτό, και τη μητέρα του, που πάσχει από Αλτσχάιμερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης