Άνοιξε πριν από λίγο η ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις των 2.000 ανά αυτοκίνητο όσοι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό τις ημέρες του χιονιά.

Η Αττική Οδός γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η Πλατφόρμα Καταχώρισης Αιτημάτων είναι πλέον διαθέσιμη, μέσω του site της Αττικής Οδού www.aodos.gr, σε ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022». Στην πλατφόρμα μπορούν να καταχωρίσουν το αίτημα και τα συνοδευτικά στοιχεία τους οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, επισημαίνει ότι η καταχώριση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Αττικής Οδού, Δευτέρα-Σάββατο 08:00-19:00 και Κυριακή 11:00-19:00 στο 210.66.82.222, ή μέσω e-mail στο customercare@attikesdiadromes.gr.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης