Σε ορεινό χωριό του δήμου Ερυμάνθου χτύπησαν αυτή την φορά απατεώνες οι οποίοι άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένου. 

Πιο συγκεκριμένα τρεις άνδρες βρέθηκαν στο χωριό Κομπηγάδι, επισκέφτηκαν σπίτι ηλικιωμένου και του ανέφεραν ότι τους είχε στείλει ο πρόεδρος του χωριού προκειμένου να συνεννοηθούν για εργασία που έπρεπε να εκτελεστεί στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες απασχόλησαν την ηλικιωμένη σύζυγο του θύματος στην αυλή του σπιτιού και ο τρίτος βρισκόταν μέσα σε αυτό με τον 80χρονο.

Ο άνδρας ήταν πολύ πειστικός και κατάφερε κατά την διάρκεια της συζήτησης να αρπάξει από την τσέπη του ηλικιωμένου το ποσό των 500 ευρώ, ποσό που είχε εισπράξει μόλις την προηγούμενη ημέρα, αφού επρόκειτο για τη σύνταξη του.

Στην συνέχεια οι τρεις άνδρες έφυγαν σαν κυρίοι και ο ηλικιωμένος κατάλαβε ότι η σύνταξη του είχε κάνει φτερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα, επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του χωριού ο οποίος του ανέφερε ότι δεν έστειλε κανέναν προκειμένου να κανονίσουν για κάποια εργασία.

Αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι δράστες γνώριζαν το όνομα του θύματος τους αλλά και το όνομα του προέδρου του χωριού.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει ότι οι απατεώνες είναι «διαβασμένοι» πριν επισκεφτούν τα θύματά τους προκειμένου να γίνονται πιο πειστικοί και φυσικά να μην κινούν υποψίες.

Πηγή: ilialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης