Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα συνεχίσουν την άρση πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί της Αχαΐας, με τους ασφαλισμένους να καλούνται για πολλοστή φορά να πληρώσουν το «μάρμαρο». Με αφορμή τη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, συνεδρίασε σε απαρτία, σήμερα (χθες) 23 Ιουνίου, με κύριο θέμα τη συνεχιζόμενη ασυνέπεια οφειλών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στις τρέχουσες οφειλές, την ανυπαρξία οικονομικής επιχορήγησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και την ασυνέπεια του κράτους ως προς την εξόφληση των οφειλών 2011-2012», επισημαίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην ψηφοφορία, πλειοψήφησε η πρόταση του προεδρείου με ψήφους 105 υπέρ, έναντι 70 κατά και 2 λευκών. Η πρόταση, η οποία υπερψηφίστηκε, προβλέπει ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΩΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ Γ.Σ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ. Σε περίπτωση, που υπάρξει εκ μέρους της κυβέρνησης, θετική ανταπόκριση στα αιτήματά μας, με συγκεκριμένα στοιχεία, θα γίνει αυθημερόν νέα Γ.Σ, η οποία θα επανεξετάσει τη στάση του Συλλόγου», προστίθεται.

Πηγή: thebest.gr

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης