Ένας 35χρονος συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ένοπλες ληστείες κατά συρροή, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης, μαζί με τον συνεργό του, από τον Σεπτέμβριο του 2020, λήστευαν πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Κολωνό, Άγιο Ιωάννη Ρέντη, Περιστέρι, Παλαιό Φάληρο, Νέο Κόσμο και Νέα Σμύρνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη μεθοδολογία τους, σε ορισμένες περιπτώσεις ο ένας εκ των δραστών περίμενε έξω από το κατάστημα, ενώ ο άλλος, φορώντας κράνος μοτοσικλετιστή εισέβαλε στο χώρο και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, μικροποσότητα κοκαΐνης και είδη ρουχισμού που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος στις ληστείες. Από την έως τώρα προανακριτική έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 9 περιπτώσεις ληστειών και 1 κλοπή μοτοσυκλέτας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης