Θα μπορούσε να είναι το σενάριο μιας χολιγουντιανής ταινίας. Μια γυναίκα 47 ετών έπεισε τον 37χρονο σύντροφό της να επιτεθεί στον πρώην σύζυγό της με στόχο την ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές ήταν αυτές που ώθησαν τη γυναίκα να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 37χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, επέβαινε σε αυτοκίνητο, πέρασε μπροστά από τον 53χρονο που περπατούσε στον δρόμο, επί της Λ. Ποσειδώνος στη Νέα Μάκρη, έξω από το σπίτι και την επιχείρησή του, έβγαλε ένα όπλο από το παράθυρο του οδηγού και εν κινήσει τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στους γοφούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Μαραθώνα η πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία στη συνέχεια συνελήφθη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης