Έτοιμη για πάρτι είναι ξανά η Μύκονος, δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα του τουρισμού και παρά το γεγονός ότι προς το παρόν η ζωή στο νησί κυλά πολύ ήσυχα για τα ξέφρενα δεδομένα του.

Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ του το CNN, σύμφωνα με το οποίο, μετά από μια πολύ κακή χρονιά και με τη βοήθεια των εμβολιασμών, η Μύκονος ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τους επισκέπτες της. Αν και το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει τοποθετήσει την Ελλάδα στη μεγάλη λίστα των χωρών για τις οποίες δεν συστήνει τα ταξίδια, οι άνθρωποι του νησιού εκφράζουν την αισιοδοξία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο CEO του Semeli Hospitality Group, Ηρακλής Ζησιμόπουλος, είπε στο CNN ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, το οποίο δεν έχει μετουσιωθεί ακόμη σε κρατήσεις. «Τα ερωτήματα είναι αν θα έχουμε εμβολιαστεί όλοι και αν οι επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν όπως διασκέδαζαν τα προηγούμενα χρόνια. Τους λέμε ότι από την 1η Ιουλίου αναμένουμε ότι το νησί θα είναι περίπου όπως ήταν στην προ Covid εποχή».

Ήδη πάντως, αναφέρει το ρεπορτάζ, οι σαμπάνιες έχουν αρχίσει να ανοίγουν στο Alemagu Beach Bar, ενώ μια Γερμανίδα διοργάνωσε εκεί το bachelorette πάρτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης