Μπορεί ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας να απέδωσε τη μυστικότητα η οποία υπήρχε γύρω από τον τόπο και τον χρόνο της επίσκεψής του στην Λαμία στο φορτωμένο πρόγραμμά του, ωστόσο τον γλύτωσε στην κυριολεξία από τους οδηγούς νταλίκας.

Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επί θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο «ΦΘΙΑ» όπου παραχωρούσε Συνέντευξη τύπου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μυστικότητα που τηρήθηκε ωστόσο γύρω από την επίσκεψη του υπουργού βοήθησε, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα ή και επεισόδια. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν μόλις μια ώρα πριν τον τόπο συνάντησης με τον υπουργό.

Οι επαγγελματίες οδηγοί, ωστόσο, κατάφεραν να κατεβάσουν τον Δημήτρη Ρέππα από το ΙΧ στο οποίο επέβαινε σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο (μπροστά στο γήπεδο 5Χ5) και πριν αναχωρήσει για Αθήνα και να έχουν μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.

Στο σημείο πρόλαβαν να σπεύσουν τρία φορτηγά και μια ομάδα περίπου 10 συνδικαλιστών, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του σωματείου της Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος. Η κινητοποίηση δεν ήταν του μεγέθους που επιθυμούσαν οι αυτοκινητιστές, μπορεί να μην πρόλαβαν ούτε τα πανό να ξεδιπλώσουν. Δήλωσαν, όμως, ικανοποιημένοι που κατάφεραν έστω αυτή την ολιγόλεπτη διαμαρτυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Διαβάστε επίσης Δεν πρόλαβαν να στήσουν μπλόκο στον Ρέππα

Πηγή: lamiastar.gr

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης