Θύμα μιας πολυμελούς οικογένειας Ρομά έπεσε ένας υπάλληλος εταιρείας security που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ενώ προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του. Μάλιστα, ήταν τέτοια η μανία τους, ώστε ένας εξ αυτών όρμησε στον υπάλληλο, του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε τμήμα, το οποίο στη συνέχεια έφτυσε στο έδαφος. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας στο πάρκινγκ του νοσοκομείου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν η οικογένεια των Ρομά, η οποία δεν διαμένει στην περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να σταθμεύσει το όχημά της στο εξωτερικό πάρκινγκ του νοσηλευτικού ιδρύματος. Δεν το πάρκαραν, όμως, σωστά, με αποτέλεσμα το όχημά της να καταλαμβάνει περισσότερες από μια θέση.
Μια υπάλληλος security που βρίσκεται στον χώρο και τον επιβλέπει τους ζήτησε να το παρκάρουν σωστά, για να μην υπάρξει πρόβλημα στις υπόλοιπες θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε αυτοί επιτέθηκαν φραστικά στη γυναίκα, η οποία μέσω του ασυρμάτου κάλεσε σε βοήθεια τους συναδέλφους της. Τότε έφτασε τρέχοντας ένας συνάδελφός της και ζήτησε από τους Ρομά να ηρεμήσουν και να παρκάρουν σωστά το όχημά τους.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους και ένας εξ αυτών όρμησε στον άνδρα και του δάγκωσε το αυτί με τόση μανία, ώστε έκοψε τμήμα αυτού. Στη συνέχεια, ο Ρομά έφτυσε αδιάφορος το τμήμα του λοβού, ενώ αιμόφυρτος ο υπάλληλος security κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία που επενέβη στο περιστατικό.

Πηγή: protinews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης