H βρετανική Daily Mail με σημερινό της δημοσίευμα, επικαλείται ένα άγνωστο έως τώρα ημερολόγιο της Καρολάιν, το οποίο, βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, απ’ όσα περιγράφει η Καρολάιν, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο γάμος της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δεν πήγαινε καθόλου καλά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μοναδικό πρόσωπο από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλείται η Daily Mail. 

Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει κατηγορηματικά όσα επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, τονίζοντας πως ουδέποτε βρέθηκε δεύτερο «κρυφό» ημερολόγιο στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα πάντως με την Daily Mail, στο κρυφό της ημερολόγιο η Καρολάιν, είχε «κωδικοποιημένες» ονομασίες, προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει το περιεχόμενο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο.

Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία της ελληνικής λέξης «μ@λ…»: ο «M…. Antras Mou», εμφανίζεται να περιγράφει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η Καρολάιν. 

Τέλος, στο επίμαχο άρθρο αναφέρεται ότι σε άλλα σημεία η 20χρονη κοπέλα τον χαρακτήριζε και «π****η», ενώ έκανε αναφορές και για «ξύλο».

Το εν λόγω δημοσίευμα της Daily Mail:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης