Και δεύτερη απαγωγή έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ελληνικού, όταν ένας άνδρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του απήχθη από δύο αγνώστους μπροστά από το σπίτι του,στις 21:50 στη γωνία των οδών Ιασωνίδου και Χαλδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο 63χρονος Ελληνοαιγύπτιος, ο οποίος είχε καταδικαστεί δις σε ισόβια για υποθέσεις ναρκωτικών και εκτίει την ποινή του στις φυλακές της Αλικαρνασσού, βρισκόταν στην Αθήνα με πενθήμερη άδεια και θα επέστρεφε στις 17 Ιανουαρίου. Την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, τον σταμάτησαν δύο άνδρες.

Υπό την απειλή όπλου, τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί σε άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εκτιμήσεις, ενδεχομένως να πρόκειται για «διευθέτηση» εκκρεμοτήτων που ο ισοβίτης έχει αφήσει πίσω του από το παρελθόν ή ακόμη ενδεχομένως κατά τη διάρκεια της αδείας του να έστησε μία νέα «δουλειά», όπως και συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οπότε υπήρξε εμπλοκή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Αστυνομία ανέμενε την κατάθεση της συζύγου του θύματος απαγωγής, η οποία παρακολούθησε έντρομη όλη τη σκηνή, για να προβεί στις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ επί τόπου έσπευσε και ο δικηγόρος του ισοβίτη.

Η δεύτερη αυτή απαγωγή σε λιγότερο από 12 ώρες στην Αθήνα προβληματίζει, αφού αποδεικνύει πως η πόλη έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο αλισβερίσι παρανόμων, με ομάδες που δρουν ανεξέλεγκτα και που έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκολία.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης