Παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, εξαιτίας του ρυθμού υποβολής των αιτήσεων, οι οποίες ξεπερνούν τις 250.000.

Η αρχική προθεσμία έληξε χθες, Δευτέρα, και, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΗ, παρατάθηκε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλουν αίτηση πρέπει να γνωστοποιούν τα στοιχεία της παροχής τους (Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Αύξοντα Αριθμό Λογαριασμού) και τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου, εφόσον είναι έγγαμοι).

Σε περίπτωση που η παροχή ρεύματος δεν είναι στο όνομά τους και χρειάζεται αλλαγή ονόματος, δεν απαιτείται η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), ακόμη και αν αυτή έχει λήξει, και δεν χρειάζεται προκαταβολή κατά την υπογραφή του συμβολαίου.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται στα ΚΕΠ, από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και τηλεφωνικά στα 210 9797400 και 210 9298000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης