Την απόφαση να μην πραγματοποιήσει τους προγραμματισμένους για τα τέλη του Απριλίου «Βενιζέλειους» αγώνες κολύμβησης, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία δεν κατάφερε να λάβει τις εγγυήσεις ότι τη χρονική περίοδο που επρόκειτο να διεξαχθεί το διεθνές Grand Prix, το κολυμβητήριο Χανίων θα ήταν σε θέση να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων φρόντισε τις προηγούμενες ημέρες να ενημερώσει σχετικά το Ενιαίο Αθλητικό Κέντρο Χανίων, αποστέλλοντας σχετικό έγγραφο στον πρόεδρο Ιπποκράτη Μανουδάκη, από τον οποίο ζητούσε μία ξεκάθαρη απάντηση για το εάν, το διάστημα που ήταν να διεξαχθούν τα Βενιζέλεια, μπορούσε να δεσμευτεί για την λειτουργία των εγκαταστάσεων, τη διεξαγωγή των αγώνων και την προετοιμασία των διεθνών αθλητών, καθώς επίσης και του ηλεκτρονικού πίνακα, που θα ήταν απαραίτητος για την ομαλή διεξαγωγή του Grand Prix. Απαντώντας άμεσα, η διοίκηση του Ε.Α.Κ. δε μπόρεσε να εγγυηθεί για κανένα από τα ερωτήματα που έθεσε ο Όμιλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο ΝΟΧ, με έγγραφο που απεστάλη στην Κολυμβητική Ομοσπονδία και τον Γενικό Γραμματέα και παράλληλα υπεύθυνο του κολυμβητικού τμήματος, Δημήτρη Σαρακατσάνη, ενημέρωσε για τη μη διεξαγωγή των Βενιζελείων αγώνων κολύμβησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης