Απολογείται από το πρωί ενώπιον δικαστών και ενόρκων ο 38χρονος μουσικός Γιάννης Κατσιλάμπρος, ο οποίος σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του σε παρκάκι κοντά στο σπίτι τους, στο Νέο Ψυχικό.

Η απολογία του κατηγορουμένου γίνεται μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 38χρονος δεν σταματά να ισχυρίζεται ότι αγαπούσε τη γυναίκα του και ότι βρέθηκε σε κατάσταση πανικού, ενώ υποστηρίζει ότι εγκλωβίστηκε στο ψέμα, όταν αρχικά ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι. Έπειτα, έπρεπε να συνεχίσει να ψεύδεται, για να καλύψει τα ίχνη του.

Ο μουσικός αναφέρθηκε και στο μοιραίο βράδυ που χτύπησε την άτυχη Παναγιώτα Μαζαράκη με σίδερο, την έπνιξε στην μπανιέρα και στη συνέχεια την έθαψε στο παρκάκι, ρίχνοντας από πάνω τσιμέντο.

Όπως υποστήριξε, δεν επιχείρησε να πνίξει τη σύζυγό του, αλλά την έβαλε στην μπανιέρα και της έριχνε νερό, σε μία προσπάθειά του να τη συνεφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι, μετά το ειδεχθές έγκλημα, η πρώτη του σκέψη ήταν να αυτοκτονήσει. «Δεν φάνηκα όμως τόσο δυνατός ώστε να το κάνω», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάρτυρας υπεράσπισης του μουσικού
, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 15:04.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης