Έπειτα από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα« και αφού η κατάσταση της υγείας της το επέτρεψε, αργά χθες το απόγευμα η «κοπέλα με το τατουάζ» περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο Ζεφύρι, πριν εντοπιστεί λιπόθυμη και σε άθλια κατάσταση στην άκρη του δρόμου.

«Είχα πάει με έναν φίλο μου, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουμε τη δόση μας. Πήραμε ναρκωτικά, κάναμε χρήση και ύστερα ξεκινήσαμε να περπατάμε σε διάφορους δρόμους, ψάχνοντας να αγοράσουμε κι άλλη δόση. Δεν θυμάμαι και πολλά, γιατί από κάποιο σημείο και μετά ήμουν υπό την επήρεια και δεν είχα επαφή με το περιβάλλον» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής η 22χρονη στην πρώτη κατάθεση που έδωσε χθες το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και στην κατάθεσή του φέρεται να επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Στη συνέχεια, όμως, ισχυρίστηκε ότι σε κάποιο σημείο οι δρόμοι τους χώρισαν.

Όσον αφορά στο θέμα του βιασμού, η κοπέλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη μέρα, καθώς η επήρεια των ουσιών είχε επηρεάσει τη μνήμη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης