Να λύσουν τις διαφορές τους με κάποιο συντοπίτη τους αποφάσισαν δύο 23χρονοι, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Μυτιλήνη.

Ήταν λίγο μετά τη 1:00, όταν οι δύο 23χρονοι πάρκαραν το αυτοκίνητό τους απέναντι από την καφετέρια που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ε. Βενιζέλου και Μυρογιάννη, στην περιοχή «Μακρύ Γιαλός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε δύο φορές προς την καφετέρια. Για κακή του τύχη, όμως, μέσα στο κατάστημα την ώρα εκείνη έτυχε να βρίσκονται πέντε αστυνομικοί και ένας αγροφύλακας, όλοι εκτός υπηρεσίας.

Όταν οι αστυνομικοί άκουσαν τους πυροβολισμούς, βγήκαν από την καφετέρια και προσπάθησαν να κυνηγήσουν πεζή τους δύο νεαρούς.

Οι δύο 23χρονοι δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και, αφού έκαναν αναστροφή, επέστρεψαν στην καφετέρια, όπου πυροβόλησαν άλλες δύο φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα του περιστατικού, κοντά στην καφετέρια βρισκόταν μια 20χρονη φίλη των δύο οπλοφόρων, η οποία επιτέθηκε στους αστυνομικούς για να εμποδίσει τη σύλληψή τους, αλλά τελικά συνελήφθη η ίδια.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, τη δεύτερη φορά που πυροβόλησαν κατά των θαμώνων της καφετέριας οι νεαροί δεν ήταν μόνοι τους στο αυτοκίνητο, αλλά μαζί τους βρισκόταν ο 60χρονος πατέρας της 20χρονης, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Τελευταίοι συνελήφθησαν οι δύο 23χρονοι στο σπίτι τους, 3,5 ώρες μετά το περιστατικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης