Με την κλήρωση των ενόρκων και την κατάθεση του ιατροδικαστή Χρήστου Λευκίδη ξεκίνησε το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η μητέρα του Αλέξανδρου, Τζίνα Τσαλικιάν, δήλωσε αδυναμία να καταθέσει σήμερα κι έτσι εκλήθη ως πρώτος μάρτυρας ο κ. Λευκίδης, ο οποίος είχε συντάξει την έκθεση μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έφταιγε… η κακιά η ώρα

Μετά την έναρξη της διαδικασίας, ο βασικός κατηγορούμενος, Επαμεινώνδας Κορκονέας, απαντώντας στην πρόεδρο για την κατηγορία που του αποδίδεται, επανέλαβε ότι δεν είχε σκοπό να πλήξει κανέναν και εξέφρασε τη λύπη του για ό,τι συνέβη.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι λυπάμαι για ό,τι συνέβη. Ξέρω αυτό που τραβάει η οικογένεια του θύματος αλλά και η δική μου. Έχω κι εγώ παιδιά. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να διορθώσω ό,τι έγινε. Δεν είχα σκοπό να πλήξω κανέναν, η κακιά η ώρα, η κακιά στιγμή τα έφερε έτσι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ειδικός φρουρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο δεύτερος κατηγορούμενος, Βασίλης Σαραλιώτης, δήλωσε ότι λυπάται για το γεγονός, ότι δεν συμμετείχε σε αυτό και θα το αποδείξει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η δίκη είχε ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου και ανεβλήθη λόγω ανυπέρβλητου κωλύματος της εισαγγελέως έδρας.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα η συνέχεια της δίκης Γρηγορόπουλου
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010, 04:47.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης