Δεν παρατείνεται η θητεία της προσωρινής διοίκησης στο Γηροκομείο Αθηνών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, 00:00
Δεν παρατείνεται η θητεία της προσωρινής διοίκησης στο Γηροκομείο Αθηνών
Δεν συναίνεσε η δημοτική αρχή Καμίνη στο αίτημα να παραταθεί η θητεία της προσωρινής διοίκησης, που έχει τοποθετηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών.

Το αίτημα έθεσε η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη», ο επικεφαλής της οποίας, Ρήγας Αξελός, υπογράμμισε τους κινδύνους που υπάρχουν ακόμη, παρά το σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει η προσωρινή διοίκηση για την εξυγίανση και την ανασυγκρότηση του Γηροκομείου Αθηνών.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου ζήτησε την υπαγωγή του Γηροκομείου Αθηνών στο υπουργείο Υγείας.

Ο κ. Καμίνης υπενθύμισε ότι η εντολή διορισμού της προσωρινής διοίκησης ήταν να οδηγήσει σε εκλογές το σωματείο, από το οποίο εκλέγεται η διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών. Ακόμη, επισήμανε ότι τα μέλη της διορισθείσας προσωρινής διοίκησης έχουν στοχοποιηθεί και μηνυθεί από το έκπτωτο διοικητικό συμβούλιο, ενώ τους έχει γίνει και καταλογισμός ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ για οφειλές παρελθόντων ετών στο ΙΚΑ. «Πώς θα τους ζητήσουμε να παραταθεί η θητεία τους; Πρέπει να εκλεγεί νέα διοίκηση που θα οδηγήσει το Γηροκομείο με ασφάλεια στο δρόμο που του αξίζει», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017, 00:01