Χαλκιδική: Δεν ζητήθηκε συνδρομή της αστυνομίας για αντιμετώπιση προβλημάτων σε παιδικές κατασκηνώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 12:13
Χαλκιδική: Δεν ζητήθηκε συνδρομή της αστυνομίας για αντιμετώπιση προβλημάτων σε παιδικές κατασκηνώσεις

Δεν ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας για αντιμετώπιση προβλημάτων σε παιδικές κατασκηνώσεις, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

«Κανένα πρόβλημα, παρά μόνον μικρές υλικές ζημιές, δεν προέκυψε στην παιδική κατασκήνωση που βρίσκεται στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, κοντά στην περιοχή όπου εκδηλώθηκαν έντονα φαινόμενα. Τα παιδιά μπήκαν στα σπιτάκια μόλις ξέσπασε η κακοκαιρία το βράδυ και έμειναν ως αργά το πρωί σήμερα» ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η γραμματέας της επιχείρησης, Λίνα Βεργιανέλου.

Η κατασκήνωση λειτουργεί κανονικά και η ηλεκτροδότησή της γίνεται με γεννήτρια μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την ισχυρή κακοκαιρία που έπληξε χθες τη Χαλκιδική.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά, είναι ασφαλή στα σπιτάκια, όλα είναι εντάξει» ανέφερε μέλος του αρχηγείου κατασκήνωσης στις Νέες Φώκιες. «Υπήρξαν υλικές ζημιές από τους πολύ ισχυρούς ανέμους και αντιμετωπίζουμε, όπως όλη η Χαλκιδική, πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση. Σήμερα είναι δύσκολη μέρα, δουλεύουμε όλοι σκληρά για να επανέλθουμε στην ομαλότητα» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 12:14