Η όξυνση της συζήτησης γύρω από νέα οικονομικά μέτρα και τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως ο σοβαρός τραυματισμός ενός διαδηλωτή προκάλεσαν έντονες ζυμώσεις στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς (κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής) και ως αποτέλεσμα είχαν την από κοινού οργάνωση νέας διαδήλωσης σήμερα στο απόγευμα στις 18:00.

Ο ΣΥΝ, δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και πολλές εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους στη διαδήλωση και σήμερα με ανακοίνωσή του προστέθηκε και το «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής» του κ. Αλ. Αλαβάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανακοίνωση που έχει εκδοθεί από χθες, αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση του ΔΝΤ και του Μνημονίου, για να επιβάλει την αντιλαϊκή πολιτική της, καταφεύγει στην αστυνομική βαρβαρότητα και προωθεί τη φασιστική βία» ενώ κατηγορείται επίσης για «δολοφονική πολιτική».

Στη διαδήλωση συμμετέχουν: ΑΚΟΑ, Αντιεξουσιαστική Κίνηση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΚΚΕ-ΜΛ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΝΑΡ – Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νεολαία Συνασπισμού, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, ΟΚΔΕ – Σπάρτακος, Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής, ΣΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης