Αντιμαχία έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα σωματεία εργαζομένων του Μετρό, για την πορεία των κινητοποιήσεών τους αλλά και τον αντίκτυπο αυτών στο επιβατηγό κοινό.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ) με αφορμή τα έκτροπα και τους προπηλακισμούς που σημειώθηκαν σήμερα μετά την λήξη της 4ωρης στάσης εργασίας του ΣΗΑΜ (Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό), επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι το προσωπικό των Σταθμών άνοιξε κανονικά τους σταθμούς για να ξεκινήσει η λειτουργία του συστήματος στις 16:00, όπως ήταν προγραμματισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καθυστέρηση όμως στο να εμφανιστούν οι συρμοί του Μετρό, οφείλεται στην απροθυμία των Ηλεκτροδηγών, οι οποίοι για άγνωστους λόγους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν προσήλθαν για να τους παραλάβουν.

«Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ, «πως είμαστε αντίθετοι στην αναίτια ταλαιπωρία του Επιβατικού Κοινού και δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι στις παραπάνω ενέργειες οι οποίες στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην αποδυνάμωση του δίκαιου αγώνα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης