Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί, που θα κινηθούν στο τμήμα Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων της Εγνατίας Οδού, κατά τις βραδινές ώρες της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 6 του μηνός, θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας και στα δύο «ρεύματα», στο πλαίσιο των απαιτούμενων δοκιμών του Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας (T.M.S.).

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των διακοπών, που θα πραγματοποιούνται στο τμήμα της οδού από τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) της Ηγουμενίτσας μέχρι εκείνο των Ιωαννίνων είναι το εξής: -Από τις 23.50 της Δευτέρας 3/12 έως τις 5 τα ξημερώματα της Τρίτης 4/12, στο τμήμα από Α/Κ Ηγουμενίτσας έως Α/Κ Νεοχωρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Από τις 23.50 της Τρίτης 4/12 μέχρι τις 5.00 της Τετάρτης 5/12, στο τμήμα από Α/Κ Νεοχωρίου έως Α/Κ Σελλών.

-Από τις 23.50 της Τετάρτης 5/12 μέχρι τις 5.00 της Πέμπτης 6/12, στο τμήμα από Α/Κ Σελλών έως Α/Κ Ιωαννίνων.

«Κατά τις ανωτέρω ημέρες και ώρες, η διέλευση από το σταθμό διοδίων της Τύριας θα είναι ελεύθερη για όλα τα οχήματα. Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Εγνατίας Οδού ΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης