Χωρίς νερό θα μείνουν σήμερα οι κάτοικοι στους δήμους Νεάπολης- Συκεών και Παύλου Μελά, αλλά και στη βιομηχανική περιοχή στη Σίνδο λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ανθέων με Παπανδρέου. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς αυτές και στις παρακείμενές τους στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 24.00 τα μεσάνυχτα έως την Παρασκευή στις 07.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω διαρροής στο δίκτυο ύδρευσης στο Δήμο Παύλου Μελά. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Καυκάσου – Σταδίου – Αγνώστου Στρατιώτη – Μαυρομιχάλη και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Παύλου Μελά.

Στη ΒΙ.ΠΕ.-Θ. στη Σίνδο, από τις 07:00 έως τις 15:00, θα εκτελεστούν εργασίες ύδρευσης, στο Ο.Τ. 19, Α’ Φάση, λόγω αντικατάστασης αγωγών, με αποτέλεσμα να διακοπή η υδροδότηση στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης