Διακοπή κυκλοφορίας από τη σήραγγα Τοπολίων προς Ελαφονήσι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 16:06
Διακοπή κυκλοφορίας από τη σήραγγα Τοπολίων προς Ελαφονήσι
Τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα του δρόμου από την σήραγγα Τοπολίων προς το Ελαφονήσι θα ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Μετά το ατύχημα με τον σοβαρό τραυματισμό νεαρής γυναίκας από πτώση πέτρας, κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων πραγματοποίησε το πρωί αυτοψία στην περιοχή και, όπως ανακοινώθηκε, «η υπηρεσία θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα, λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης της ανεξέλεγκτης βόσκησης».

Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη αναφέρει τα εξής:


Ύστερα από το ατύχημα που συνέβη στο δρόμο των Τοπολίων, κλιμάκιο από Μηχ/κούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων πραγματοποίησαν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες του χώρου κατασκευής του έργου αντιστήριξης πρανών και οφείλεται σε πτώση μικρού λίθου κάτω από τους προστατευτικούς φράκτες, που προκάλεσε ανεπιτήρητο ποίμνιο.

Επίσης επισημαίνουν ότι κανένα από τα μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν ληφθεί παλαιότερα πριν την έναρξη του έργου για την αποφυγή ατυχημάτων από την ρίψη λίθων δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι σήμερα από την περιοχή.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης της ανεξέλεγκτης βόσκησης.

Διαβάστε επίσης:

Τραυματισμός γυναίκας από πτώση πέτρας στα Χανιά
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 12:46


Πηγή: flashnews.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013, 16:13