Μετά τους κατοίκους της Καρύστου σειρά πήραν οι κάτοικοι της Κύμης, στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί συγκεντρώθηκαν στο Νοσοκομείο Κύμης και απαίτησαν την αυτοτέλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έγινε με τη στήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Συμμετείχαν ο δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί παράγοντες, επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής, καθώς και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Κύμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαμαρτυρία των Κυμαίων κυμάνθηκε σε πολιτισμένα επίπεδα και δεν σημειώθηκαν φασαρίες όπως στο Νοσοκομείο της Καρύστου. Πάντως, οι Κυμαίοι και ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο Κύμης.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς έφυγε εσπευσμένα από τη συγκέντρωση για να παρεβρεθεί στην προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με το δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη, που θα γίνει σήμερα στο υπουργείο Υγείας. Οι δύο δήμαρχοι θα μιλήσουν με τον υπουργό για τα Νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης