Διαμαρτυρία γιατρών και στη Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011, 15:00
Διαμαρτυρία γιατρών και στη Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της πόλης, συμμετέχοντας στην τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ, που ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας αυτές τις τέσσερις ώρες της στάσης εργασίας λειτούργησαν με προσωπικό ασφαλείας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Πέτρος Κετικίδης, εξέφρασε την αντίθεση της Ομοσπονδίας στην εργασιακή εφεδρεία, τονίζοντας παράλληλα ότι τα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας διαθέτουν προσωπικό που είναι μικρότερο από αυτό που χρειάζεται για την ασφαλή λειτουργία τους.

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, δεν αντέχουν οι εργαζόμενοι άλλα νέα μέτρα. Καλούμε τη κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπ' όψιν τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και να αλλάξει πολιτική όσο είναι νωρίς ακόμη» είπε ο κ. Κετικίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011, 15:05