Δεν άντεξαν την κοροϊδία σε βάρος τους και μπήκαν στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να συναντήσουν κάποιον αρμόδιο. Ο λόγος για περίπου 30 αδιόριστους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι, αφού έφυγαν οι κάμερες και τα Μ.Μ.Ε. που κάλυπταν σήμερα το πρωί τη συγκέντρωσή τους έξω από το Υπουργείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης στο Μαρούσι, έσπρωξαν την καγκελόπορτα και εισέβαλαν στο κτίριο του υπουργείου. 

Πρόκειται για εκπαιδευτικούς που έχουν επιτύχει στον διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. και έχουν ολοκληρώσει το απαραίτητο 24μηνο προϋπηρεσίας τους. Οι εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν ότι, ενώ τους υποσχέθηκαν ότι θα τους δεχθεί είτε η υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, είτε η υφυπουργός, Εύη Χριστοφιλοπούλου, εντούτοις η αντιπροσωπεία τους δεν έγινε δεκτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αποτέλεσμα της άρνησης αυτής, κάποιοι αρχικά μπήκαν στο πάρκινγκ και στη συνέχεια στο κτίριο του υπουργείου, προκειμένου να πιέσουν τους αρμόδιους να συζητήσουν μαζί τους. Δείτε εδώ τι δήλωσε στην κάμερα της zougla.gr ο γενικός γραμμάτεας του υπουργείου, Βασίλης Κουλαΐδης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης