Παράδειγμα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο αποτελεί η πράξη ενός νέου ανθρώπου από την Καβάλα που εργάζεται ως διανομέας στον χώρο της εστίασης και προσφέρθηκε να μεταφέρει δωρεάν φάρμακα και φαγητό σε μοναχικούς ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι την περίοδο της καραντίνας.

Ο νεαρός Δημήτρης Τσιλιγκίρογλου, μόλις ανακοινώθηκαν το Σάββατο (7/11) τα νέα μέτρα για την επιβολή του καθολικού lockdown ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια ανακοίνωση, μέσα από την οποία συστήνεται και γνωστοποιεί πως έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει εντελώς δωρεάν φάρμακα και φαγητό σε όσους συμπολίτες του έχουν ανάγκη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, κοινοποίησε και το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνούν μαζί του όσοι χρειάζονται.

Το πρωί της Δευτέρας (9/11, ο δήμαρχος της Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης κάλεσε στο γραφείο του τον Δημήτρη Τσιλιγκίρογλου ώστε να τον συγχαρεί για την εθελοντική προσφορά του στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, λέγοντας πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση για το σύνολο της καβαλιώτικης κοινωνίας.

Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Θ. Μουριάδης έκανε γνωστό ότι ο δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με τη δημοτική κοινωφελής επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα προχωρήσει στη συγκρότηση ομάδας εθελοντών, οι οποίοι, όπως και τον Μάρτιο του 2020, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, έτσι και τώρα, θα ενισχύσουν τόσο το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» όσο και τις υπηρεσίες που έχουν επιφορτιστεί με την κάλυψη των αναγκών των αδέσποτων ζώων.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης