Τριακόσιες μερίδες φαγητού, φαρμακευτικό υλικό και νερό θα αποστείλουν αύριο στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ( ΙΣΑ).

Η διανομή των μερίδων φαγητού, που η ΚΕΔΕ έχει εξασφαλίσει και για όσες ημέρες χρειαστεί, θα γίνει στην πλατεία, η οποία βρίσκεται δίπλα από το δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας, αύριο στις 12 το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια κλιμάκιο του ΙΣΑ θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές και θα αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που έχουν υποστεί τα ιατρεία. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα παραδοθεί φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

Παράλληλα, με απόφαση του ΙΣΑ θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των ιατρών που υπέστησαν ζημιές τα ιατρεία τους προκειμένου να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία που έπληξε τη χώρα και την άδικη απώλεια των συμπολιτών μας. Θα συνδράμουμε με όσα μέσα διαθέτουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων. Ωστόσο θα πρέπει να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που άφησαν αθωράκιστη τη χώρα μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης