Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου θα διανείμει είδη παντοπωλείου και νωπά προϊόντα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» ΤΕΒΑ-FEAD. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες :Τρίτη 21/03/2017, Τετάρτη 22/03/2017, Πέμπτη 23/03/2017 από τις 09.00 έως τις 13.00.

Οι ωφελούμενοι έχουν ενημερωθεί με μήνυμα (sms) για την ακριβή ημέρα που πρέπει να προσέλθουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προϊόντα θα διανεμηθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Ευόσμου – Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος (καινούργιο Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο θα γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου Κοινωνικής Ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ’ όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ του και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο ωφελούμενος υπογράφει στο Πρακτικό Διανομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας (που έχουν δηλωθεί στην αρχική αίτηση) με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης