Κατάφερε να πηδήξει από ταράτσα σε ταράτσα αλλά στα σκαλιά… γλίστρησε. Ένας 34χρονος Ιρανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στο κέντρο της Αθήνας, όχι με την «γίδα στην πλάτη» αλλά με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια. Το είχε αρπάξει το βράδυ της περασμένης Τρίτης μαζί με τον συνεργό του, έναν Πακιστανό 41 ετών, από τα γραφεία του Προμηθευτικού Καταναλωτικού  Τουριστικού  Συνεταιρισμού  Εργαζόμενων Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΣΥΝΠΕ ΟΣΕ) που βρίσκονται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59. 

Οι δυο διαρρήκτες αποδείχτηκαν πολύ καλοί στο σκαρφάλωμα καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 11 το βράδυ από την ταράτσα διπλανού κτηρίου πήδηξαν στην ταράτσα όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνεταιρισμού και από εκεί έφτασαν μέχρι τον δεύτερο όροφο όπου ήταν και το χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ όμως είχαν ειδοποιηθεί και αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν να τους κυνηγούν. Τότε, ο 34χρονος γλίστρησε στα σκαλιά με αποτέλεσμα να συλληφθεί ενώ και ο συνεργός του δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί. Σε λίγα λεπτά ήταν και οι δύο στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης