Ένας από τους πιο… φασαριόζους διαρρήκτες έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Ο 42χρονος δεν είχε αφήσει μαγαζί για μαγαζί στα νότια προάστια και γκρέμιζε τις βιτρίνες τους πότε με καπάκια από φρεάτια πότε με πέτρες. Αδιαφορούσε για τους συναγερμούς που «ούρλιαζαν» και τους ενοίκους των γύρω σπιτιών που ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα καθώς άκουγαν τις βιτρίνες να σπάνε.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής είχαν περισσότερες από είκοσι καταγγελίες για επιθέσεις σε καταστήματα στην Ηλιούπολη, την Αργυρούπολη, την Δάφνη ενώ υπήρχαν αναφορές και για μεμονωμένα χτυπήματα στα βόρεια προάστια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα του ήταν και η σύζυγος δημάρχου περιοχής των νοτίων προαστίων. Ο 42χρονος, που είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι, έσπαγε βιτρίνες καταστημάτων ρούχων, μίνι μάρκετ και αφαιρούσε τρόφιμα και κυρίως κούτες με τσιγάρα. Ωστόσο, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα αντικείμενα, κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές, και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για προϊόντα κλοπών που είτε έχουν είτε δεν έχουν δηλωθεί.

Zougla newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης