Τρεις ημέρες έμεινε παγιδευμένος σε τσιμενταύλακα ένας γλυκύτατος σκυλάκος στο Αμούρι Λαμίας, ο οποίος σώθηκε χάρη στην αγάπη του ιδιοκτήτη του που δεν σταμάτησε να τον αναζητεί και σε έναν πυροσβέστη που είχε τελειώσει τη βάρδια του και έσπευσε να βοηθήσει.

Το συμπαθέστατο τετράποδο είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και o ιδιοκτήτης του Γιώργος Αλαμπάνος, που είναι πυροσβέστης, δεν σταμάτησε να το αναζητεί με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα μέχρι το πρωί της Δευτέρας (6/12).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γύρω στις 7 το πρωί σε ένα τσιμενταύλακα που τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες, άκουσε τις απελπισμένες φωνές του σκύλου του, που φαινόταν ότι ήταν εξαντλημένος και κινδύνευε η ζωή του.

Ειδοποίησε το συνάδελφό του Δημήτρη Πάνου, που μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του και εκείνος πριν επιστρέψει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, κατάφερε να απεγκλωβίσει τον σκύλο.

Ο γλυκύτατος σκυλάκος αν και ταλαιπωρημένος δεν έκρυψε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εξέταση από τον κτηνίατρο, έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης